top of page

Rendkívüli felvételi eljárás a 2024/25-ös tanévre

 

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

2024. május 6-án kezdetét veszi a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk. Iskolánkban a 2024/2025-ös tanévre a fel nem vett tanulóknak is lehetőségük van a rendkívüli felvételi eljárás keretében felvételt nyerni még a következő tagozatokra:

 

0001 – általános gimnáziumi évfolyam

0002 – angol nyelvi előkészítő évfolyam

0003 – német nyelvi előkészítő évfolyam

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a Szent László Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban tanuljon tovább a fent megnevezett valamely tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2024. május 06. és 2024. augusztus 31. között e-mailben tudnak jelentkezni az szlaszlo.titk@gmail.com címen.

Jelentkezéskor kérjük a következőket vegyék figyelembe:

· csak az adott tagozatra tudnak jelentkezni,

· szükséges a központi írásbeli eredménye,

· a jelentkezési lapot (utolsó rész) szükséges aláíratni az általános iskolában.

A fenti linken megtalálják a rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lapot, melyet kitöltve csatolni szükséges az online jelentkezéshez. További bármilyen kérdés esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal.

szlaszlo.titk@gmail.com e-mail címen, ill. a 06-27-370-121 telefonszámon.

bottom of page