top of page

Rendkívüli felvételi

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült.


A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.


Iskolánkban a 2023/2024-es tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még egy kis esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében felvételre a következő tagozatokra:

  • 0001 – általános gimnáziumi évfolyam

  • 0002 – angol nyelvi előkészítő évfolyam

  • 0003 – német nyelvi előkészítő évfolyam

Akik szeretnék, hogy gyermekük a Szent László Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban tanuljon tovább a fent megnevezett valamely tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2023. május 08. és 2023. augusztus 31. között e-mailben tudnak jelentkezni az szlaszlo.ig@gmail.com vagy szlaszlo.titk@gmail.com címen.


Jelentkezéskor kérjük a következőket vegyék figyelembe:

  • csak az adott tagozatra tudnak jelentkezni,

  • szükséges a központi írásbeli eredménye,

  • a jelentkezési lapot (utolsó rész) szükséges aláíratni az általános iskolában.

Az alábbi linken megtalálják a rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lapot, melyet kitöltve csatolni szükséges az online jelentkezéshez. További bármilyen kérdés esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal. szlaszlo.titk@gmail.com e-mail címen, ill. a 06-27-370-121 telefonszámon.


Dokumentumok:



198 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page